کابینت آشپزخانه

انواع کابینت آشپزخانه:
کارهای زیادی در طراحی آشپزخانه انجام می شود. از جمله انتخاب کابینت آشپزخانه که دارای اهمیت زیادی است. شیر آب ، نور و دکوراسیون همه قطعاتی از معمای یک آشپزخانه عالی است . اینها جزئیات خیلی کوچکی نیست. اما در حالی که در آشپزخانه شما قطعات کوچکتر برای مشاهده وجود دارد ، از قسمت بزرگی از اتاق یعنی کابینت آشپزخانه خود غافل نشوید.

شما احتمالاً کابینت هایی را در خارج از خانه خود مشاهده کرده اید. که دوست دارید در آشپزخانه خود قرار دهید. اما ، قبل از اینکه تصمیم بزرگی برای نصب کابینت های جدید بگیرید. مطمئن شوید که انواع مختلف کابینت را می شناسید ، که همه گزینه های زیبایی هستند.

انتخاب کابینت برای آشپزخانه یا حمام همیشه برای اکثریت افراد بسیار هیجان انگیز است. اما با داشتن انواع مختلفی از کابینت های مختلف شما باید چگونه انتخاب کنید؟ آیا درباره انواع کابینت آشپزخانه اطلاعاتی دارید؟ در این مقاله سعی می شود آنچه که باید درباره انواع کابینت آشپزخانه باید بدانید را ارائه داده تا آگاهی های لازم را برای انتخاب خود کسب کنید.

در ادامه به انواع کابینت آشپزخانه میپردازیم:

کابینت ام دی اف:
MDF ماده کامپوزیتی با درجه عالی است که از الیاف چوب و رزین بازیافتی ساخته شده است. تحت فشار زیاد با CNC متراکم می شود .اغلب در فریم های یک تکه با مرکز برش خورده مشاهده می شود. این محصول متراکم و سنگین است. زیرا در طی سالهای گذشته ، با توجه به عرضه جهانی مجموعه های مختلف آشپزخانه کابینت ام دی اف طرفداران زیادی پیدا کرده است.

طرفداران این نوع کابینت به دلیل مقاومت در برابر ترک خوردگی و لایه برداری و قدرت جذب بالای رطوبت. و هم چنین رنگ آمیزی آسان همیشه این نوع کابینت را یک منتخب بسیار عالی می دانند. بعلاوه ، MDF نرمتر از کابینت های نوع چوبی است.

کابینت آشپزخانه تخته PVC:

تخته های PVC (پلی وینیل کلراید) در دو نوع موجود است:
این تخته های توخالی ، در ابعاد 2400mm x 1200mm و ضخامت 2 تا 35 میلی متر در دسترس هستند. این کابینت ها بسته به ضخامت تخته پلی وینیل به شکل عایق ، محافظ کابینت ، سقف کاذب استفاده می شوند.

کابینت ها به طور کلی از 12 میلی متر و 18 میلی متر ساخته شده اند. استفاده از تخته های پی وی سی در کابینت های آشپزخانه ارزان ترین راه حل امروزه است. پیشنهاد می شود در صورتی که می خواهید در هزینه خود صرفه جویی کنید این نوع کابینت را انتخاب کنید.

کابینت های آشپزخانه PVC به سرعت در محل نصب می شوند. کار با کابینت PVC (تخته توخالی) کار ساده ای است زیرا وزن آنها بسیار سبک است. اما به اندازه محفظه های نگهدارنده آشپزخانه تخته های فوم پی وی سی محکم نیستند.

کابینت آشپزخانه PVC – تخته های توخالی در رنگ های مختلف روشن وجود دارد. این نوع کابینت ها مستعد ابتلا به آلودگی موریانه هستند.
– صفحه های توخالی کابینت PVC از مقاومت حرارتی کم و همچنین مقاومت در برابر آتش برخوردار نیستند.
– این تخته ها توخالی هستند ، بنابراین استفاده طولانی مدت می تواند پیچ آنها را شل کند ، و در نتیجه ساییدگی کرکره ها انجام می شود. از این رو چندان قوی نیست!
– از آنجا که توخالی هستند ، آنها به خانه حشرات کوچک تبدیل می شوند و بنابراین شرایط غیر بهداشتی خواهند داشت
– آنها خم می شوند یا گاهی اوقات شکسته می شوند ، زیرا کاملاً سبک هستند.

کابینت هایگلاس
هایگلاس کابینت آشپزخانه چیست؟
به نظر می رسد کابینت هایگلاس درخشش بالایی دارد و به همان اندازه محبوب است و هم چنین در ابتدا سال 1970ساخته شدند . افراد زیادی به آشپزخانه سبک مدرن و دارای کابینت تخت براق بیشتر از آشپزخانه سبک سنتی علاقمند هستند.

درهای کابینت با براقیت بالا دارای یک درخشش عالی است که منعکس کننده نور است و این یکی از دلایل اصلی آشپزخانه هایی با کابینت های هایگلاس است. به خصوص آشپزخانه های براق سفید این نوع بسیار محبوب هستند.

کابینت آشپزخانه ممبران:
کابینت های مدولار شامل کابینت پیش ساخته است که می تواند به روش های مختلفی متناسب با نیاز شخصی کاربر یا مشتری تنظیم شود. به دلیل ماهیت انعطاف پذیر ، تنوع متریال ها ، انواع زیادی از طراحی آشپزخانه مدولار وجود دارد. انواع مختلف کابینت برای آشپزخانه مدولار در بازار موجود است. اکریلیک ، ممبران … در اینجا در مورد ممبران صحبت خواهیم کرد.

کابینت ممبران:
آنچه که ما به آن اشاره می کنیم یعنی کابینت ممبران در واقع یک فویل پلی وینیل کلراید (PVC) است. در جنس های مختلفی از جمله بافت مات ، براق و حتی چوبی موجود است. این فویل بر روی تخته فیبر با چگالی متوسط (MDF) تحت فشار زیاد پوشانده شده است.

کابینت آشپزخانه ممبران لمینت:
با این حال ، یک کابینت ممبران یک فویل پوشانده شده از تخته MDF است. ، هیچ نوار لبه ای بر روی ان وجود ندارد. روش باند کردن لبه روی لمینت معمولاً برای لبه صاف ارائه می شود ، در غیر این صورت تیز باقی می ماند و احتمال صدمه افزایش می یابد. کابینت ممبران با دوام و یک انتخاب اقتصادی است. جنبه های بسیاری وجود دارد که به استفاده چشمگیر از این نوع کابینت در آشپزخانه های مدولار کمک می کند.

کابینت تمام چوب:
این نوع کابینت از چوب درختان مختلف ساخته می شود. که مهم ترین نوع آن کابینت کلاسیک است و البته در برخی از انواع ان روکش هایی از ملامینه نیز بر روی انها کشیده می شود. و همچنین در برخی موارد لولای درها از فلز ساخته می شود. این نوع کابینت ها بسیار زیبا هستند زیرا از چوب های مرغوب برای ساخت آنها استفاده شده و رنگ چوبی آنها زیبایی این نوع کابینت را دو چندان کرده است و اما دارای معایبی نیز هست.

کابینت روکش چوب:
برخی افراد نمی توانند از کابینت تمام چوب استفاده کنند به دلیل اینکه گران قیمت هستند. و اما علاقمند به این نوع کابینت ها بوده بنابراین آنها می توانند از نوع روکش چوب استفاده کرده که این نوع در اصل یک نوع ام دی اف بوده که روکشی از چوب بر روی آن پرس شده است.

کابینت انزو:
این نوع کابینت در اصل از چوب ام دی اف ساخته شده و از انواع کابینت های ممبران محسوب می شود. با این تفاوت که روکش هایی از جنس های متفاوتی بر روی آنها قرار می گیرد .که این روکش ها نیز با یک نوع تکنولوژی خاص روی ام دی اف قرار داده می شود.

کابینت کلاسیک:
طرح های کلاسیک آشپزخانه فوق العاده انعطاف پذیر و ساده هستند. ویژگی های بی انتها ، جزئیات جزئی و پالت های رنگی خنثی ظاهری نه بسیار آراسته و نه خیلی بی رنگ و ساده دارند. و هنوز هم می توانند با سلیقه ها ، سبک ها و بودجه های افراد خود را سازگار کنند.

سبک آشپزخانه کلاسیک با دکوراسیون های روزمره مطابقت دارد. اگر می خواهید آشپزخانه کلاسیک خود را طرح ریزی کنید . حتما عناصر اساسی مربوط به کابینت های کلاسیک را در طرح خود بگنجانید. و مطمئن باشید که آشپزخانه کلاسیک شما نه تنها عالی به نظر می رسد ، بلکه بسیار زیبا نشان داده می شود.

کابینت مدرن:
طراحی مدرن از حدود جنگ جهانی اول آغاز شد. و این نوع کابینت ها دارای سطوح صاف ، فرم های هندسی و تزئینات جذابی است. از ویژگی های کابینت مدرن آشپزخانه طراحی براق و گوشه دار بودن ، سادگی در و قاب آن است. این نوع کابینت در رنگ های متفاوت و دارای طرح های بسیار عالی است. که آشپرخانه را مردن و جذاب تر می کند و هم چنین دارای انواه متفاوت مخصوص به خود است.

کابینت نئو کلاسیک:
یک نوع کابینت که با بیشتر سلیقه ها هم خوانی دارد زیرا نه مدرن است و نه کلاسیک است و چیزی است بین این دو که طراحی آشپزخانه را بسیار شگفت انگیز خواهد کرد. طرح های این نوع کابینت بسیار ساده و رنگ های آن ملایم و بسیار دوست داشتنی است.

کابینت پلی گلاس:
این نوع کابینت که در اصل از خانواده هایگلاس است. از جنس ام دی اف بوده و تفاوتی که با نوه هایگلاس دارد این است که بر روی ام دی اف لایه ای از جنس ملامینه قرار می گیرد .و سپس پلی استر را بر روی ان قرار می دهند، این نوع کابینت دارای وزنی است بسیار سبک و از طرفی مقاومت عالی دارد.

کابینت لامی گلاس:
این نوع کابینت از جنسی ساخته شده است که ام دی اف است اما بسیار براق و درخشندگی خاصی دارد،زیرا روکش ان بسیار شفاف و صاف است، روکش این نوع کابینت به طور معمول از جنس پی وی است و بسیار دارای مقاومت عالی و یک نوع کابینت درجه یک محسوب می شود.

کابینت وکیوم:
این نوع کابینت از جنس وکیوم است، و دارای مزایای زیادی است، یعنی می توان گفت از لایه ای با جنس ام دی اف بر روی این نوع کابینت استفاده می شود و از مزایای آن می توان به این موارد اشاره کرد که این کابینت با محیط سازگاری خوبی دارد و هم چنین در برابر رطوبت مقاوم است و دارای طول عمر مفید زیادی است.

کابینت فلزی:
کابینت های فلزی که در گذشته دارای طرفداران بسیار زیادی در کشور ما ایران بود الان هم مورد استفاده قرار گرفته و افرادی هستند که این نوع کابینت را ترجیح می دهند و البته این نوع کابینت دارای معایب و مزایای مخصوص به خود است و انواع متفاوتی نیز دارد مثلا برخی از آنها از نوع استیل هستند و برخی دیگر با ورق گالوانیزه ساخته شده و برخی نیز از ورق سیاه یا همان فولاد خام برای ساخت آنها استفاده شده است.

کابینت نئو پان ملامینه:
این نوع نئوپان های چوبی شاید حداقل متداول ترین روش ساخت کابینت باشد. برای ایجاد این نوع کابینت ، تراشه ها و ذرات چوب با یک چسب ترکیب می شوند ، سپس با هم در صفحات چوبی ذوب می شوند. این ترکیب از همه گزینه ها کمترین مقاومت را دارد زیرا در اصل تکه های چوب خرد شده به قطعات کوچک تبدیل شده است و تنها چیزی که واقعاً آن ها را در کنار هم نگه داشته چسب است.

کابینت پلی وود:
بسیاری از تولیدکنندگان به سمت تولید کابینت های پلی وود گرایش پیداکرده اند ، نه تنها به دلیل اینکه ماده نسبتاً کم هزینه ای است ، بلکه به دلیل مقاومت بالا در برابر رطوبت و پایداری بیشتر از MDF هر تخته ای که در این نوع کابینت به کار می رود به صورت تخته سه لا است، مانند یک ساندویچ لایه ای است و چوب های نازک روی هم چسبانده شده اند. این نوع کابینت دارای روکش پلاستیکی ، روکش چوب یا ترمو فویل برای محافظت بیشتر است که قسمت بیرونی آن را می پوشاند.

کابینت فولاد ضد زنگ:
در حالی که فولاد ضد زنگ به آشپزخانه احساس معاصر مطلوبی می بخشد ، اما به هر حال به اندازه چوب مطلوب نیست. از فولاد ضد زنگ معمولاً در آشپزخانه های حرفه ای استفاده می شود ، اما پاک کردن اثر انگشت و خراش سخت است. فولاد ضد زنگ مانند چوب منبسط نمی شود و منقبض نمی شود ، و این گزینه خوبی برای مکان های غنی از رطوبت است.

کابینت ها معمولاً برای مونتاژ آماده می شوند ، اما اگر می خواهید کنترل بیشتری روی محصول نهایی داشته باشید ، گزینه های نیمه سفارشی بسیار عالی هستند. یکی از جنبه های کابینت که مردم اغلب از آن چشم پوشی می کنند ، کشوها هستند.معمولاً این مواد از همان جعبه کابینت ساخته شده اند ، اما در کابینت های با کیفیت بالا ، ممکن است از چوب جامد ساخته شده باشند تا در برابر سو استفاده بیش از حد در آینده مقاومت کنند. در جبهه های کشو احتمالاً از چوب جامد یا MDF استفاده می شود.

قیمت کابینت آشپزخانه:
باید بدانید که قیمت کابینت معمولا به صورت متری محسوب می شود، در هنگام خرید با مشاور خرید شرکت پارسا کابین صحبت کنید و قیمت مطلوبی که می خواهید را با اطلاعات بدست آمده از کیفیت و نوع و جنس کابینت بدست آورید. مشاوران پارسا کابین به شما کمک می کنند بهترین نوع کابینت را با توجه به دکوراسیون و اندازه آشپزخانه شما انتخاب کنید.

جهت مشاهده بیشتر انواع کابینت آشپزخانه این مقاله را بخوانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
تماس با پـارســا کابـیـن